FORD TAUNUS CLUB TURKEY
HOŞGELDİNİZ SAYIN ZİYARETÇİ...MALESEF ÜYE OLMAYANLAR FORUM İÇERİĞİNE ULAŞAMAZLAR...KLÜB FORUMUMUZ BAĞLI OLDUĞU KANUN VE HÜKÜMLER İTİBARİYLE, KULLANICI VEYA DIŞARDAN 3.ŞAHISLARIN HER TÜRLÜ İÇERİK PAYLAŞIMI VEYA SUİSTİMALİ İLE KİŞİLİK HAKLARINA AYKIRI MESAJ VE E POSTA İLETİLERİNİ GÖNDERENLER HAKKINDA DOĞURACAĞI HER TÜRLÜ HUKUKSAL YAPTIRIMIN UYGULANMASI İÇİN, BU TÜR SUÇ TEŞKİL EDEN FİİLİ GERÇEKLEŞTİRENLERİN KULLANICI BİLGİLERİ, IP ADRESLERİ, MAİL ADRESLERİ ''BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'' NE BİLDİRİLEREK GEREKLİ İŞLEMİN YAPILMASI SAĞLANACAKTIR. ATILAN TÜM ÖZEL MESAJLAR, E MAİLLER VE MESAJLAR HUKUKİ BİRER DELİL OLARAK SAKLANMAKTADIR. LÜTFEN BİLİNÇLİ BİRER İNTERNET KULLANICI OLARAK ARAMIZDA BULUNUNUZ !

Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım

Mesaj tarafından xint Bir Çarş. Eyl. 01, 2010 2:29 am

Öncelikle öneri ve cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İlk aracımı almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yıldır araç aramaktaydım ve gidip göreceğim araç ile ilgili olarak önerilerinize ihtiyacım var. ( motor durumunu nasıl anlarım,nerelerine bakmam gerekli,izmirde tavsiye edebileceğiniz usta tamirhane varmı,trafik işlemleri ne kadar tutar,bunların sıralaması nasıl öncelikle nereden başlamalıyım )
Yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar teşekkürler...

Not:Profesyonel yardıma acil olarak ihtiyacım bulunmaktadır!!!

xint
STANDART ÜYE
STANDART ÜYE

Yaşadığı Şehir: Eskişehir
Erkek Başak

Geri: Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım

Mesaj tarafından 2000HC Bir Çarş. Eyl. 01, 2010 7:47 pm

Hoşgeldiniz..Araç nedir?
İzmirdeyseniz iyi bir ustamız var,parça olarakta çıkma ve sıfır olarakta bol miktarda bulunuyor.
bakacağınız aracın modeli markası nedir,nette ilanı varsa linki yoksa birkaç fotoğrafı varsa iyi olur

2000HC
ENGELLENEN ÜYE
ENGELLENEN ÜYE

Yaşadığı Şehir: izmir
Erkek Kova

Mesaj tarafından xint Bir Çarş. Eyl. 01, 2010 8:56 pm

Dostum aracın modeli 2.0 Gls, izmir sanayi bölgesinde tanıdığın bu işten anlayan bir usta var ise telefonunu ve adresini verirsen çok sevinirim...

Birde araç işlemleri sıralamaları ve ücretleri konusunda yardımcı olabilirsen adıma mutlu olurum...

xint
STANDART ÜYE
STANDART ÜYE

Erkek Başak

Mesaj tarafından saimkurt Bir Çarş. Eyl. 01, 2010 9:36 pm

merhabalar arç satış işlemleri sırıyla şöyle aracı almaya karar verdinizmi ruhsattaki motor no ile saşe numaralarını kontrol edin daha sonra noter satışı 40 ila 60 tl tutar daha sonra trafik sigortası yaptırmanız gerekecek oda 195,230 tl arası sigortayı yaptırdıktan sonra aracın bağlı bulunduğu trafik şübesine gitmeniz yeterli ordaki ruhsat masrafıda 70 ila 120 tl arası tutar eger plaka değişmicek ise saygılar kolay gelsin

saimkurt
STANDART ÜYE
STANDART ÜYE

Yaşadığı Şehir: izmir
Otomobili: granada 2.8 m.2 82 md
Erkek Akrep

Mesaj tarafından xint Bir Çarş. Eyl. 01, 2010 10:16 pm

Saimkurt bilgiler için teşekkür ederim en azından bir fiyat ortaya çıkmış oldu...

xint
STANDART ÜYE
STANDART ÜYE

Erkek Başak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics