Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım
Öncelikle öneri ve cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İlk aracımı almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yıldır araç aramaktaydım ve gidip göreceğim araç ile ilgili olarak önerilerinize ihtiyacım var. ( motor durumunu nasıl anlarım,nerelerine bakmam gerekli,izmirde tavsiye edebileceğiniz usta tamirhane varmı,trafik işlemleri ne kadar tutar,bunların sıralaması nasıl öncelikle nereden başlamalıyım )
Yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar teşekkürler...
Not:Profesyonel yardıma acil olarak ihtiyacım bulunmaktadır!!!
İlk aracımı almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yıldır araç aramaktaydım ve gidip göreceğim araç ile ilgili olarak önerilerinize ihtiyacım var. ( motor durumunu nasıl anlarım,nerelerine bakmam gerekli,izmirde tavsiye edebileceğiniz usta tamirhane varmı,trafik işlemleri ne kadar tutar,bunların sıralaması nasıl öncelikle nereden başlamalıyım )
Yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar teşekkürler...
Not:Profesyonel yardıma acil olarak ihtiyacım bulunmaktadır!!!

xint- STANDART ÜYE

Yaşadığı Şehir: Eskişehir

Geri: Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım
Hoşgeldiniz..Araç nedir?
İzmirdeyseniz iyi bir ustamız var,parça olarakta çıkma ve sıfır olarakta bol miktarda bulunuyor.
bakacağınız aracın modeli markası nedir,nette ilanı varsa linki yoksa birkaç fotoğrafı varsa iyi olur
İzmirdeyseniz iyi bir ustamız var,parça olarakta çıkma ve sıfır olarakta bol miktarda bulunuyor.
bakacağınız aracın modeli markası nedir,nette ilanı varsa linki yoksa birkaç fotoğrafı varsa iyi olur
2000HC- ENGELLENEN ÜYE

Yaşadığı Şehir: izmir

Dostum aracın modeli 2.0 Gls, izmir sanayi bölgesinde tanıdığın bu işten anlayan bir usta var ise telefonunu ve adresini verirsen çok sevinirim...
Birde araç işlemleri sıralamaları ve ücretleri konusunda yardımcı olabilirsen adıma mutlu olurum...
Birde araç işlemleri sıralamaları ve ücretleri konusunda yardımcı olabilirsen adıma mutlu olurum...

xint- STANDART ÜYE

merhabalar arç satış işlemleri sırıyla şöyle aracı almaya karar verdinizmi ruhsattaki motor no ile saşe numaralarını kontrol edin daha sonra noter satışı 40 ila 60 tl tutar daha sonra trafik sigortası yaptırmanız gerekecek oda 195,230 tl arası sigortayı yaptırdıktan sonra aracın bağlı bulunduğu trafik şübesine gitmeniz yeterli ordaki ruhsat masrafıda 70 ila 120 tl arası tutar eger plaka değişmicek ise saygılar kolay gelsin

saimkurt- STANDART ÜYE

Yaşadığı Şehir: izmir
Otomobili: granada 2.8 m.2 82 md

Saimkurt bilgiler için teşekkür ederim en azından bir fiyat ortaya çıkmış oldu...

xint- STANDART ÜYE

Similar topics» Yardım Lutfen
» LÜTFEN OKUYUN
» Merhabalar arkadaşlar
» Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım
» Veeeee!!!Staddataki Müzikli Dale Cavese mp3 Buyrun Arkadaşlar
» LÜTFEN OKUYUN
» Merhabalar arkadaşlar
» Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirme Yardım
» Veeeee!!!Staddataki Müzikli Dale Cavese mp3 Buyrun Arkadaşlar
1 sayfadaki 1 sayfası